• +387 39 704909
  • office@dankuchen-hercegovina.ba
  • 08:00-17:00h

Planiranje kuhinje

Do DAN kuhinje iz snova u nekoliko koraka

1.

PRVI KONTAKT
Polazna točka za novu kuhinju su Vaše želje i zahtjevi. Mi Vas upoznajemo s najnovijim modelima, najnovijom tehnologijom i dizajnom, te kuhinjskim trendovima. Ukoliko trebate savjetovanje i projektiranje kuhinje, kontaktirajte nas putem telefona ili emaila kako bi dogovorili termin sastanka.

2.

PROJEKTIRANJE
Za izradu projekta potrebno je donijeti dimenzije kuhinje i par fotografija. Od samog početka uzimamo u obzir prostorne uvjete i raspoloživi budžet. Prilagodit ćemo kuhinju prema vašim željama i ergonomski prema vašoj veličini tijela. Projektiranje i savjetovanje besplatno je u studiju. Svaka DAN kuhinja je kuhinja po mjeri.

3.

POTPIS UGOVORA
Ukoliko prihvaćate našu ponudu, nakon završetka faze projektiranja sa svim usvojenim detaljima, da bi kuhinja išla u proizvodnju, potrebno je potpisati ugovor. Mjerenje na licu mjesta vršimo nakon odabira završne verzije projekta i potpisa ugovora.

4.

NARUDŽBA I PROIZVODNJA
Kad su svi tehnički detalji usvojeni šaljemo nalog za proizvodnju. Rok isporuke Vaše nove kuhinje je 4 do 6 tjedana, ovisno o popunjenosti kapaciteta u tvornici. Odabirom DAN kuhinje dobivate kvalitetu “Made in Austria”, jer DAN kuhinja i sva ugrađena oprema se proizvodi isključivo u Austriji- što Vam jamči visoku kvalitetu i prihvatljivu cijenu.

5.

DOSTAVA I MONTAŽA
U dogovoru s Vama, nakon što je prostor gradjevinski i instalaterski zavrsen, planiramo termin dostave i montaže Vaše nove kuhinje. Uslugu dostave i montaže vrše stručno obučeni djelatnici s višegodišnjim iskustvom u stolarstvu i proizvodnji namještaja.