DanKuchen Hercegovina

DanKuchen Studio Hercegovina

DANKuchen je tvrtka osnovana 1963. godine u Linzu u Austriji, vodeći je austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja koji isporučuje svoje proizvode i usluge u europske zemlje već više od 50 godina. S proizvodnjom od 50.000 kuhinja godišnje postala je vodeći proizvođač kuhinja u Europi.

Osnovni princip i misao vodilja u razvoju DAN kuhinja je „know-how“ povezan s ljubavi prema detalju, a da se pri tom ne zaborave želje kupca. Funkcionalnost i fleksibilnost, kvalitetni materijali, isto kao i visoki standardi pri izradi, garancija su kvalitete. Svaka kuhinja je apsolutno jedinstvena – proizvedena od strane DAN Küchen stručnjaka upravo po Vašim potrebama i željama. Osim što DAN Küchen proizvodi raznovrsne modele kuhinja, od klasičnih do modernih, dostupnih u širokim paletama boja, svoju snagu izražava u kontinuiranom razvoju i implementaciji patenata.

Kuhinje su postale središte životnog prostora. Mjesto na kojem se zajednički kuha, razgovara, mjesto gdje se kuju obiteljski planovi i gdje se igraju djeca. Upravo zbog tih trendova novi dizajn DAN kuhinja, svojom otvorenom arhitekturom stapa kuhinju s dnevnim boravkom. Sve više elektroničkih uređaja, kao što su monitori ravnog zaslona, zvučni sustavi i iPad, integrira se u moderne kuhinje, koristeći na taj način prednosti brzog interneta za spremanje lista za kupovinu, ili pregledavanje recepata.
Možemo ispuniti sve Vaše osobne želje i ideje. Zaustavite se i pogledajte našu ponudu!